Logo Hotel Doina
RO/EN
Close Menu
Regulile casei

Regulile casei:

in Romana - Download

in Engleza - Download

in Germana - Download

SERVICII GRATUITE

-safe – pastrare valori  (nu rapsundem pentru bunurile personale, banii sau obiectele de valoare lasate nesupravegheate in camera ! va rugam folositi serviciul gratuit de la receptie  non-stop)

-pastrare bagaje mana

-informatii mersul trenurilor

-chemarea ambulantei ; -folosirea trusei medicale ;  -chemarea taxiului;  -livrarea corespondentei in camera ; 

-trezirea clientilor la ora solicitata ;  -plata cu carte credit;  

-internet wi-fi in holul hotelului (parola : Doina 2022)

-transmitere/receptie e-mail pe adresa hotelului ( [email protected])

-servicii telefonie pentru situatii urgente

 

SERVICII PLATITE

-inchirieri jocuri (remi, table ,sah) 10 lei /h

-servicii copiere si printare 2 lei / pagina

-servicii spalatorie -calcatorie 13lei/obiect vestimentar

-inchiriere prosop sau cearceaf pentru plaja 15 lei/zi/buc

 

* Animalele de companie ( caine, pisica, etc) – hotel Doina accepta animale de companie si se achita o taxa suplimentara de 30 % din tariful camerei/ noapte pentru fiecare animal de companie/ noapte. In caz de nedeclarare hotelul isi rezerva dreptul de a sista prestarea serviciilor de cazare si de a solicita turistilor eliberarea camerei, fara a fi afectat dreptul sau de a incasa tarifele si taxele aferente noptilor de cazare efectuate deja.

 

* Parcare:

= hotelul pune la dispozitia turistilor parcarea proprie in limita locurilor disponibile, 20 lei/24h

= parcari publice din zona ( in fata hotelului spre bulevardul Mamaia, Promenada de la faleza intrarea disnpre mare) administrate de Primaria Constanta , 10 lei/ zi, sau diverse abonamente, taife /ora disponibile in aplicatia mobila ConstantaParking pe care o puteti descarca din GooglePlay sau App Store. Consultati aplicatia pentru mai multe detalii tinand cont ca HOTEL DOINA se afla in Zona 2.

Nu se fac rezervari pentru locurile de parcare.

 

* Tichete de vacanta - accepam tichete de vacanta pe CARD de la EDENRED, SODEXO si Up Romania. Va rugam sa ne comunicati valoarea totala a tichetelor de vacanta.

 

Hotel Doina este monitorizat video.

 

 

 

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord ca datele introduse in formularele de contact si de rezervare sa fie stocate in vederea procesarii rezervarii dumneavoastra si in vederea raspunderii la intrebarile plasate in formularul de contact. Vizitati si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile si Regulile Casei.

Accept
Nu acum