Logo Hotel Doina
RO/EN
Close Menu
Regulile casei

Regulile casei:

in Romana - Download

in Engleza - Download

in Germana - Download

 

Acceptam animale de companie cu conditia achitarii unei taxe in valoare de 30% din tariful/ noapte/ a camerei stapanului.

Dezinfectam periodic toate spatiile comune respectand normele in vigoare privind prevenirea raspandirii COVID-19.

In spatiile comune din incinta hotelului masca de protectie este OBLIGATORIE.

Va rugam:

-folositi dezinfectantul pus la dispozitie la intrare si pe etajele hotelului in zona lifturilor.

-pastrati distanta de minim 2m fata de persoanele din jur.

-nu folositi lifturile impreuna cu alte persoane decat cele din familia dvs.

Multumim pentru intelegere!

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord ca datele introduse in formularele de contact si de rezervare sa fie stocate in vederea procesarii rezervarii dumneavoastra si in vederea raspunderii la intrebarile plasate in formularul de contact. Vizitati si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile si Regulile Casei.

Accept
Nu acum