Restaurant Doina

 

In sezonul 2021 restaurantul Doina este inchis pentru renovare.

Servicii de masa asiguram in colaborare cu Autoservirea Golden Palace de pe faleza in sistem card valoric. Turistii care doresc masa sunt rugati sa mentioneze acest lucru in solicitarea de rezervare, precum si suma de bani pe care doresc sa o aloce serviciilor de masa. Cu titlu informativ luati in calcul urmatoarele tarife:

Mic dejun aproximativ 30 -35 lei/pers/zi

Pranz  aproximativ 50 -60 lei/pers/zi

Cina aproximativ  35 -45 lei/zi/pers

Logo Hotel Doina
RO/EN
Close Menu

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord ca datele introduse in formularele de contact si de rezervare sa fie stocate in vederea procesarii rezervarii dumneavoastra si in vederea raspunderii la intrebarile plasate in formularul de contact. Vizitati si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile si Regulile Casei.

Accept
Nu acum