Restaurant Doina

Restaurantul nostru este in renovare! Serviciile de masa in sezonul 2022 va sunt asigurate de autoservirea Golden Palace de pe faleza din fata hotelului Doina  in baza unor bonuri valorice pe suport de hartie astfel: suma alocata mesei si transformata in bonuri valorice pe hartie  se va consuma la mic dejun, pranz si cina in sistem autoservire in locatia mai sus mentionata; pentru sistemul de bonuri valorice/ card valoric , la sfarsitul sejurului NU se inapoiaza bani pentru sumele neconsumate.

Serviciile de masa nu sunt obligatorii. Vor achizitiona servicii de masa doar turistii care doresc si au luat la cunostinta toate informatiile privind locatia de servire a mesei, tipul de servire- autoservire, costurile aproximative ale fiecarei mese.

 

Logo Hotel Doina
RO/EN
Close Menu

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord ca datele introduse in formularele de contact si de rezervare sa fie stocate in vederea procesarii rezervarii dumneavoastra si in vederea raspunderii la intrebarile plasate in formularul de contact. Vizitati si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile si Regulile Casei.

Accept
Nu acum