hotel restaurant galerie foto rezerva contact

HotelHotelul Doina se afla la cativa pasi de tarmul Marii Negre.
Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice . Hotelul are 10 nivele si este vopsit in alb si albastru.

Toate camerele au vedere laterala la mare si sunt atent ingrijite. Pentru asigurarea unui nivel de confort optim de cazare in interiorul hotelului Doina nu se fumeaza.

Hotel Doina este destinat sezonului estival si nu are incalzire centralizata.

Dotari Generale

Tipuri camere

Camerele matrimoniale ★★ au pat matrimonial (1/2 persoane), televizor si cablu TV, frigider, baie cu dus, telefon international.NU EXISTA PREVAZUTA CU AER CONDITIONAT.

Camerele duble twin ★★ au doua paturi alaturate, televizor, cablu TV,frigider, telefon, baie cu dus. NU EXISTA PREVAZUTA CU AER CONDITIONAT.

Camerele duble twin ★★★ au doua paturi alaturate, televizor, LED cablu TV,frigider, telefon, baie cu dus, aer conditionat.

Camerele matrimoniale ★★★ au pat matrimonial (2 persoane), televizor LED si cablu TV, frigiderr, baie cu dus, telefon international. In cazul acestor camere avem si varianta cu aer conditionat. Se ofera in funtie de disponibil in urma solicitarii turistilor.

Garsonierele ★★★ standard sunt formate din dormitor cu paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa). Garsonierele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare a garsonierelor este de 3 adulti.

Garsonierele ★★★ modernizate sunt formate din dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa). Garsonierele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare a garsonierelor este de 4 adulti.

Ora check-in: 16.00 | Ora check-out: 12.00

Animalele de companie nu sunt acceptate in Complexul Doina.

Puteti consulta mai jos Regulamentul de functionare al Complexului.

In cadrul rubricii galerie foto gasiti poze cu fiecare tip de camera.

Va recomandam sa cititi Regulile Complexului Doina – Pentru turisti